Budi odgovoran učesnik u saobraćaju!

? KAMPANJA // BUDI ODGOVORAN UČESNIK U SAOBRAĆAJU!

? SMANJIMO BROJ POVREDA I SMRTNIH SLUČAJEVA NA PUTEVIMA U CRNOJ GORI! SAČUVAJ SEBE I DRUGE!


? Projekat Promovisanje modela odgovornog ponašanja učesnika u saobraćaju bavi se promocijom sigurnosti i bezbjednosti u saobraćaju, izgradnji saobraćajne kulture, posebno kod mladih, unaprjeđenju vaninsitucionalnog obrazovanja djece i mladih, a sve u cilju očuvanja ljudskih života, povećanju bezbjednosti i smanjenju broja saobraćajnih nesreća na putevima Crne Gore, sa naglaskom na sjever Crne Gore.


?Želja nam je da unaprjedimo sigurnosti i bezbjednosti u svim oblicima saobraćaja u cilju očuvanja ljudskih života i imovine.


?Cilj nam je da utičemo na smanjenje saobraćajnih nezgoda na crnogorskim drumovima, kao I broja poginulih I povrjeđenih u saobraćajnim nezgodama, kao i unaprjeđenje saobraćajne kulture I odgovornog ponašanja svih učesnika u saobraćaju.


? Projekat realizuju NVO Multimedijal Montenegro (MMNE) i NVO Evropski Omladinski Centar Crne Gore (EOCCG) a finansijski je podržan od strane Ministarstva saobraćaja i pomorstva! #mmne #sačuvajsebeidruge #budiodgovoran #bijelopolje #crnagora @vlada_cg @monteput.doo